پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد

قالیباف:نگاه تقلیل‌گرایانه به FATF خیانت به آرمان‌ها و منافع ملی است‌

امروز قالیباف در جمع دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد گفت:نگاه تقلیل‌گرایانه به FATF خیانت به آرمان‌ها و منافع ملی است‌.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۱ - ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 23
کد خبر: ۹۲۷۲

به گزارش راهبرد معاصر ، محمد باقر قالیباف عصر امروز در نشست علمی تخصصی FATF و مسائل و چالش‌های ژئوپلیتیک ایران که در دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار داشت: بحث FATF سه دهه و حتی بیشتر است که در دنیا به آن پرداخته شده و وقتی در این 30 سال آن را تحلیل می‌کنیم می‌بینیم روزبه‌روز با قوت و قدرت بیشتری در نظام جهانی تاثیر می‌گذارد.

 

وی با بیان اینکه FATF یک پدیده فردی و جهانی است، افزود: در اولویت اول باید با کلی‌نگری به fatf نگاه کنیم بدین معنی که مجموعه‌ای از اجزاست که مسیر خودش را طی می‌کند و در واقع روح حاکم بر آن متشکل از ساختار و بازیگران متفاوتی است که در یک روح با نام FATF متبلور شده است.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه FATF به وضوح دارای بعد حقوقی اقتصادی سیاسی امنیتی است، گفت: دولت‌ها، بخش خصوصی، افراد سازمان‌های مردم‌نهاد، سازمان‌های عمومی غیردولتی، تمامی بنگاه‌های املاک، تمامی صرافی‌ها و... بازیگران عرصه FATF هستند لذا اگر با رویکرد تقلیلگرانه به موضوع نگاه کنیم و بازیچه سیاسی مسائل داخلی و دوقطبی سیاسی برای منافع حزبی شویم به منافع و آرمان‌های ملی و مردم خیانت کردیم.

تسنیم

ارسال نظر